Gadekat blev behandlet som affald, indtil en mand løftede ham og indså, at han var kærlig

Gadekat blev behandlet som affald, indtil en mand løftede ham og indså, at han var kærlig

onsdag, 6 december 2017


For et stykke tid siden blev en 15-årig tynd kat fundet på gaderne i New Jersey, USA. Companion Animal Health fortæller, at man tog sig af ham og overflyttede ham til Voorhees Animal Orphanage, hvor han gennemgik flere undersøgelser.

Efter omstændighederne havde katten det godt, og til medarbejdernes store overraskelse opdagede de hurtigt, hvor kærlig katten var. Det er ikke almindeligt, at herreløse katte søger kontakt, så de vidste, at der var noget specielt over denne kat.

De gav ham navnet Barnaby, tog et billede af ham og offentliggjorde det på Facebook i håb om at finde et nyt hjem til ham. Men på grund af Barnabys høje alder og inficerede øjne gik der desværre lang tid, før de fik svar, og Barnaby måtte vente tålmodigt på dyreinternatet.

Heldigvis så dyrlægerne Ed Sheehan og Clara Sheehan Facebook-opslaget ved en tilfældighed. De blev straks enige om, at Barnaby havde brug for dyrlægehjælp døgnet rundt – og derfor ville de adoptere ham.

De kontaktede dyreinternatet, og hentede Barnaby et par timer senere. Det var kærlighed ved første blik, og da Ed løftede Barnaby for første gang, havde katten ikke lyst til at blive sat ned på gulvet igen.

Så snart de kom hjem, undersøgte Ed og Clara katten igen. Alt så fortsat godt ud, og blot få minutter senere løb Barnaby rundt på parrets kontor, som om det altid havde været hans hjem.

– Når jeg vasker gulvet på kontoret, følger han altid efter og sørger for, at jeg ikke misser en plet, og når arbejdsdagen nærmer sin slutning, sidder han altid i mit skød og sørger for, at jeg rapporterer korrekt i systemet, fortæller en af medarbejderne på dyreklinikken.

Ed fortæller glad, at Barnaby har taget på, og at hans øjne nok skal blive bedre.

Nu har Barnaby fået muligheden for at leve et trygt liv med mennesker, der elsker ham. Alle katte fortjener denne kærlighed – del hvis du er enig!

Elgen opfører sig mærkeligt så han går nærmere – hører skrig og opdager, at det haster

Familien bliver rædselsslagne, da de ser to uventede gigantiske gæster på overvågningskameraet

Den første af sin slags: Nu indføres gratis automater til hjemløse

Detaljen fik moren til at nægte at offentliggøre bikini-billedet af hende og datteren

Sælgeren latterliggør kvindens billige forlovelsesring til 800 kroner – giver genialt svar på tiltale

Benjamin blev mobbet og slået i skolen: Her er motorcykelbanden der reddede ham