Ræven skal lige til at angribe den herreløse kat – men pludselig gør den noget helt uventet

Ræven skal lige til at angribe den herreløse kat – men pludselig gør den noget helt uventet

fredag, 13 oktober 2017

Moder Natur er virkelig fascinerende, og man skal aldrig glemme at nyde og beundre hendes skønhed. Nogle gange oplever man noget, som virker for godt til at være sandt. Hvilket var præcis, hvad der skete for denne fotograf, da han var ude for at tage billeder i naturen.

Videoen nedenfor stammer fra Tyrkiet, hvor en fotograf pludselig så en ræv på en stenstrand, som virkede til at være på udkig efter sit næste måltid. Da han kiggede nærmere, så fotografen en hvid herreløs kat, som ræven stod og lurede på. Men man skal aldrig dømme en bog på dens omslag, ikke i dette tilfælde.

Youtube/WatchZozo

For ræven gik ikke til angreb, og katten havde intet at være bange for. Det viste sig faktisk, at ræven og katten var venner og legede på stranden. De moslede og jagede hinanden, næsten som om de var søskende!

Youtube/WatchZozo

Efter en lykkelig legestund valgte de at tage en pause, mens de nød solen i hinanden selskab som de gode venner, de virkede til at være. Fotografen blev mildt sagt overrasket, men formåede heldigvis at forevige dyrenes leg.

Youtube/WatchZozo

Disse to meget forskellige vilde dyr beviser noget, vi alle kan lære noget af – kærlighed kender ingen grænser.

Youtube/WatchZozo

Der er noget specielt over uventede venskaber mellem dyr, som er virkelig hjertevarmende. I videoen nedenfor kan du selv se dyrenes legestund på stranden – og glem ikke at dele artiklen med dine venner.

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse