Snotungerne provokerer aben – men så får pigerne en lærestreg de aldrig glemmer!

Snotungerne provokerer aben – men så får pigerne en lærestreg de aldrig glemmer!

torsdag, 12 oktober 2017

Når man er i Zoo eller i nærheden af dyr generelt, så er der mange vigtige ting, man skal tænke på. En af de mest grundlæggende ting er, at man ikke skal forstyrre og gøre dyrene vrede, hvilket de fleste lærer som barn.

Da denne far tog sine børn med i Zoologisk Have, gjorde han intet, da hans to døtre begyndte at provokere en bavian. Pigerne kaster mad efter den, og bavianen giver klart udtryk for, at pigernes handlinger gør den rasende.

I stedet for at være et godt forbillede og bede sine døtre om at stoppe, valgte faren i stedet bare at filme episoden. Men vi er dog glade for, at han valgte at filme det hele, for han forevigede ikke blot sin og pigernes dårlige opførsel på film, men ligeledes bavianens søde hævn.

Bavianens måde at sætte pigerne (og faren) på plads er genial, og faren reaktion i slutningen af klippet fik os til at grine højlydt. Det her er det perfekte eksempel på karma! Er du enig? Så del klippet med dine venner på Facebook!

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse