Hun solgte et “røvhul af en hane” – men den uventede salgstekst forårsager latteranfald verden over

Da Denell McCaul gerne ville sælge sin hane, var hun klar over, at hun var nødt til at skille sig ud fra mængden for at få ham solgt. Derfor valgte hun at skrive en mildt sagt lidt anderledes salgstekst til annoncen, som har forårsaget grineflip verden over.

Hendes annonce, som skal læses med et gran salt, er blevet delt over 100.000 gange på et par uger. Læs annoncen her nedenfor, så kommer du nok til at forstå hvorfor.

Faceboko / Denell McCaul

“GRATIS til et godt hjem. Eller, faktisk et hvilket som helst hjem. I øjeblikket er jeg ligeglad med, hvilket hjem denne hensynsløse idiot får: ET RØVHUL AF EN HANE.

Han er den perfekte hane, hvis dit vækkeur er i stykker og du skal vågne klokken 05:30. Det er hans eneste indstilling: 05:30. Han har ingen snooze-knap, men vil være stille længe nok til, at du falder i søvn igen – hvorefter han begynder med sit modbydelige kykliky lige uden for dit vindue.

Det er som om han ved, hvor du sover og kan finde frem til det præcise vindue. Så han har måske en slags specielt røntgensyn, der gør, at han kan se mennesker bag vægge.

Han er også den perfekte hane, hvis du gerne vil løbe… på din gård…. mens du forsøger at flygte fra ham. Han går ikke længere efter mig, han er også instruktør i moderne dans. Eller det var hvert fald sådan jeg tænkte, jeg så ud, mens jeg løb efter ham og baksede med armene, hoppede op og ned, råbte, skreg og svingede en moppe efter ham.

Så hvis du er på udkig efter et vækkeur, hvor 05:30 er den eneste indstilling, en personlig træner og en danseinstruktør, har jeg den perfekte hane, der opfylder alle disse krav, GRATIS. Men du skal selv komme og fange det her RØVHUL: jeg vil gerne se din første lektion i moderne dans.”

Uanset hvad man synes om hendes meget unikke slagsannonce, så blev den trods alt læst.