Ung mor greb ind under en højlydt flytur – lærte alle passagererne en lærestreg for livet

Ung mor greb ind under en højlydt flytur – lærte alle passagererne en lærestreg for livet

lørdag, 12 august 2017

At flyve er ikke altid en dans på roser. Turbulens, tekniske problemer, flyskræk, ubehøvlede eller larmende passagerer er blot nogle af de ting, man kan opleve under en flyvning. Der er dem, der mener, at børn passer ind i kategorien af “ubehøvlede passagerer”, eftersom de ofte har svært ved at sidde stille og til tider græder højlydt.

Kesha Bernard, en ung mor fra USA, var for nylig ude at flyve, da hun bemærkede nogle af passagerernes attitude mod en mor til tre, som havde svært ved at få sine børn til at falde til ro. Derfor valgte hun at gøre noget, som ingen andre gjorde: hun hjalp.

Hun skriver følgende på Facebook:

“Her er jeg på ferie fra mine børn (som jeg elsker til døden, men nogle gange har man brug for en pause fra småbørn), og flyver med en nyfødt på skødet. Hvorfor? Fordi jeg er et fornuftigt menneske. Hør lige her… Det tærer på kræfterne at opdrage børn, okay? Og som mor til en 3-årig og en 4-årig VED jeg dette.

Jeg ved også, at små børn kan være idioter…. så lad mig først fortælle, hvad der skete.

Jeg gik ombord på flyet i dag klokken 05:45 i Seattle, Alaskan Airlines flight 647, og satte mig på min plads. Jeg satte mig ned og fik at vide, at der var lidt problemer med vægtfordelingen, der skulle løses. Så alle sidder der i det overfyldte fly. Og en baby begynder at græde (Gud forbyde det, ikke?).

Jeg er selvfølgelig så vant til gråd og klynk, så jeg hører det ikke længere. Alle omkring mig begynder at stønne og mumle. Så… hører jeg to børn græde, denne kvindes barn har et totalt sammenbrud på grund af sin sikkerssele (småbørn bliver dramatiske over nye ting). Intet problem…. Jeg har mor-kræfter og ignorerer det…

Men jeg kan ganske enkelt IKKE ignorere dette.

Jeg hører en kvinde sige til moderen (som er alene med to grædende børn), at børnene skal lade være med at sparke til hendes sæde. SÅ hører jeg moderen sige: ‘Hun er tre år, jeg kan ikke forstå, at du lige gjorde det.’ Kvinden havde åbenbart strukket sig bagover og taget fat i barnets ben (aka. “nej, for helvede!”).

Det her er et fyldt fly… og jeg sad her i 15 minutter og ventede på at nogen, som sad lidt tættere på, ville tilbyde at hjælpe moderen… eftersom jeg er omgivet af omsorgsfulde voksne, ikke? (Forkert!) Jeg vender mig om og ser folk mumle og stirre på denne mor, som er ALENE med sine TRE børn. Et skrigende barn/grædende baby/ og et meget velopdragent ældre barn.

En voksen kvinde holder hænderne for ørerne… Såå… eftersom jeg er en fornuftig person, kunne jeg ikke længere blive siddende og lade denne mor drukne bag i flyet. Jeg rejste mig op, gik et par rækker tilbage og spurgte, om hun havde brug for hjælp: hun gav mig sin baby med det samme.

Så jeg tog hendes barn og satte mig på min plads og ventede på afgang… og gråden stoppede. Så jeg sidder her og holder denne vidunderlige baby, der er faldet i søvn.

Min pointe? Vær venlig og tag hensyn. Hvis nogen har brug for hjælp, så hjælp dem for Guds skyld! At klage og mumle nytter intet, bortset fra at få den person, der nu har brug for hjælp til at få det dårligt… Hvordan man vi ignorere et menneske i nød?

Så vær så venlig at være hensynsfuld. Hjælp hinanden… det gør alting meget lettere. Jeg lover dig, at du ikke dør af det.”

Vi burde alle lære at have lidt mere tålmodighed i situationer som disse. Man ved aldrig, hvad andre mennesker går igennem!

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse