Når babyen ikke stopper med at græde bruger lægen sit idiotsikre trick – reaktionen er umiddelbar

Når babyen ikke stopper med at græde bruger lægen sit idiotsikre trick – reaktionen er umiddelbar

lørdag, 12 august 2017

Grinende babyer kan være noget af det sødeste i hele verden. Men alt for ofte erstattes det sukker-søde smil med en kaskade af tårer og skrig, som kan løfte taget på selv det mest solide hus. Nogle gange føles det som om, at barnet aldrig stopper, men med hjælp fra Doktor Hamilton fra Pacific Ocean Pediatrics i Santa Monica, USA, vil det scenarie være et minde blot.

Med over 30 års erfaring inden for sundhedssektoren og nyfødte børn har Doktor Hamilton udviklet en simpel og brugbar teknik, som han kalder “Grebet”. Dette lille trick kan bruges til at trøste grædende børn, og er meget let at lære.

Han tager babyen op og krydser de små arme over barnets bryst. Herefter sikrer han armenes position ved at holde den ene hånd over dem, og giver støtte til hagen med sin ene finger. Han holder også barnet meget forsigtigt under numsen med håndfladen, og vugger barnet blidt i en 45 graders vinkel. Reaktionen fra den lille er umiddelbar.

– Du kan ryste deres numse og ved at gøre dette, falder barnet til ro, siger Doktor Hamilton.

Som altid er det vigtigt at lave blide bevægelser. Hvis barnet stadig græder efter at have afprøvet enne teknik foreslår Doktor Hamilton, at barnet ikke har det godt eller ganske enkelt er sulten. Forældre har lært at mestre denne teknik med stor succes. Nu kan du også lære dette lille trick!

Se hvordan du gør i videoen nedenfor og del tricket med dine venner på Facebook.

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse