Gravhund vejede 25 kilo og kunne ikke gå – i dag kan man næsten ikke tro, at det er samme hund!

Gravhund vejede 25 kilo og kunne ikke gå – i dag kan man næsten ikke tro, at det er samme hund!

lørdag, 12 august 2017

En af Brooke Burtons ældre slægtninge var en vaskeægte samler, og der var meget rodet i hjemmet. Da familiemedlemmet døde i 2013, var familien derfor tvunget til at rengøre hans hus, og i denne forbindelse fandt de gravhunden Dennis.

Ved første øjekast lignede Dennis slet ikke en hund – han var så overvægtig, at han mere bevægede sig som en snegl.

Facebook

Det var tydeligt, at Dennis var en meget ulykkelig hund. Han vejede forbløffende 25 kilo, mere end tre gange så meget som hans idealvægt! Dennis var så overvægtig, at han ikke længere kunne gå ordentligt, og han måtte hvile efter bare et par skridt.

Facebook

Årsagen til hans utrolige vægtøgning havde været hans kost, som udelukkende bestod af den fastfood, hundens ejer selv havde spist. Dennis var ikke bare overvægtig, for da han blev fundet, var han også faretruende dehydreret og havde udslæt flere steder på kroppen.

Brooke var udemærket klar over, at Dennis ikke ville overleve længe, hvis man ikke gjorde noget, så hun valgte at påtage sig udfordrningen og hjælpe ham med at tage sig. Fra at have levet af fastfood til mennesker måtte Dennis nu bare spise 1 kop tørfoder to gange om dagen.

Facebook

Hans nye kost begyndte stille at vise resultater, og da kiloen begyndte at rasle af ham, blev Dennis’ hud slappere. Til sidst valgte man, at Dennis skulle gennemgå en operation for at få fjerne sin løse hud, eftersom han snublede over sin egen mave og fik alvorlige hudinfektioner.

Facebook

Brooke gjorde brug af de sociale medier i håb om at samle penge ind til Dennis’ operation, og takket være fremmedes venlige donationer kunne man snart gøre klar til tre operationer på Ohio State University Veterinary Medical Center.

Facebook

Da han havde opnået sin idealvægt, fik han bortopereret sin løse hud. Den sidste operation blev foretaget i februar 2015.

Facebook

I dag, to år senere, vejer Dennis sunde 5.5 kilo. Takket være Brooke lever han nu et aktivt liv og har tabt hele 20 kilo!

Facebook

Dennis har fået sin livsglæde og energi tilbage, og i dag elsker han at lege med bolde og holde styr på husholdningen med en jernpote!

Facebook

Efter Dennis’ utrolige vægttab indså Brooke, at der var mange flere overvægtige dyr i verden. Derfor valgte hun at starte en indsamling i Dennis’ navn for at give andre overvægtige dyr muligheden for at blive sunde igen.

Facebook

Det er svært at forstå, at det er en og samme hund på første og sidste billede. Brooke reddede Dennis’ liv, og som tak har hun fået en bedste ven for livet!

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse