Skulle hæve penge – så afslørede mystisk seddel, hvad der var inde i automaten

Hvordan ville du reagere, hvis du fik en håndskrevet seddel ud af en hæveautomat? De fleste ville nok reagere med at grine og tro, at nogen laver sjov, hvilket også var tilfældet i amerikanske Texas i denne uge, rapporterer KrisTV.

Dem, som ville hæve penge i en automat, fik pludselig noget helt andet i hånden end bare penge. Nemlig en seddel med et råb om hjælp:

“Hjælp venligst. Jeg sidder fast her inde, og jeg har ikke min telefon med mig. Ring venligst til min chef.”

KrisTV

Alle troede, det var en joke, men en person valgte trods alt at tage det seriøst og ringede til politiet, hvorefter en noget anderledes redningsaktion blev iværksat. Det viste sig faktisk, at nogen var fanget i hæveautomaten.

– Da vi kom til stedet og konstaterede, at vi hørte en stemme fra automaten, troede vi, at det var en joke. Det var næsten for godt til at være en joke, sagde betjent Richard Olden til KrisTv.

Manden inde i automaten var servicetekniker, som skulle installere en ny elektronisk lås på døren inde i den bygning, hvor automaten var monteret. Han havde efterladt sin telefon i bilen, da døren gik i baglås, og dermed var han fanget. Efter flere forgæves forsøg på at komme i kontakt med verden udenfor, og han lagde mærke til, at alle troede, det var en joke, fandt han på ideen med at sende en seddel gennem hæveautomaten.

KrisTV

Da politiet ankom til stedet, var de nødt til at sparke dørene ind, men manden fik endelig sin frihed tilbage.

– Alt er okay. Men det her får jeg nok aldrig at opleve igen, afslutter Richard Olden.

Næsten for komisk til at være sandt, men denne gang var det faktisk ikke en joke. Del artiklen for at give dine venner et godt grin!