Faderen var nødt til at tabe sig for ikke at dø – da Ellen ser hans forvandling bliver hun stum

Mange kampe i livet er værd at kæmpe for. Det kan være alt lige fra en sygdom til fedme. Pasquale Brocco kæmpede en ihærdig kamp med sidstenævnte. Han var længe svært overvægtig, og havde det lidet flatterende øgenavn “Fat Pat”.

Da han var 28 år gammel, fik Pasquale store sundhedsmæssige problemer som følge af sin fedme. Den vordende far havde et faretruende højt blodtryk og kolesteroltal.

En dag, da Pasquales vægt nåede 272 kilo, fortalte hans læge ham, at hvis han ikke omlagde sin livsstil øjeblikkeligt, var der stor sandsynlighed, at han ville blive ramt af en meget tidlig død.

Med sin 1-årige søn i sine arme vidste Pasquale øjeblikkeligt, at han var nødt til at gøre noget, og det bedste ville være at følge lægens råd.

Straks efter sit lægebesøg var Pasquale fast besluttet på, at dette var dagen, hvor han skulle påbegynde sit nye liv. Han stillede sig foran spejlet, tog sin trøje af og tog et billede af sig selv. Han ville se på billedet og minde sig selv om, at han aldrig mere ville se sådan ud.

Eftersom Pasquale var en meget stor mand, både i højde og drøjde, var det næsten umuligt for ham at træne i et fitness-center, eftersom maskinerne ikke var store nok til en mand af hans størrelse. Derfor valgte han at påbegynde sin vægtrejse på en lidt anderledes måde.

Hver gang han blev sulten, gik han ned til det nærmeste supermarked, hvorefter han gik hele vejen hjem igen – det var lidt mere end 1.6 kilometer hver vej.

Efter mange års gåture med et utal af kilometer hver dag, forandredes Pasquale sig næsten til uigenkendelighed.

I oktober 2016 havde han tabt halvdelen af sin kropsvægt, og dette fantastiske vægttab fik stor opmærksomhed i USA. Derfor valgte den populære talkshow-vært Ellen DeGeneres at inviterede ham ind i et af sine programmer, hvor han fik mulighed for at dele sin historie med hele verden som publikum.

Den populære tv-vært kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da Pasquale trådte ind i studiet – og det er ikke svært at forstå hvorfor. Se selv i videoen nedenfor og del den med dine venner, hvis du også blev imponeret af faderens fantastiske vægttab!