Barnet giver familiens bulldog en ordentlig omgang skældud – alle kan relatere til hundens reaktion

Vi ved desværre ikke, hvad der helt nøjagtigt bliver sagt i denne video. Men vi garanterer, at “svaret” barnet får er guld værd.

Én ting er meget tydelig, barnet er oprørt over noget. Hun holder virkelig ikke sin skældud tilbage, og hun gør det meget intensivt. Måske er hun sulten, hun skal have skiftet ble, eller så har bulldoggen stjålet noget legetøj?

Uanset hvad der er gået forud for dette øjeblik, er vi mildest talt imponerede over, at hunden forholder sig så roligt. Barnet råber og skælder hunden ud, men han reagerer på den helt rigtige måde, og tager det hele med et gran salt.

I klippet nedenfor kan du se den sjove diskussion, og glem ikke at dele den med dine venner, hvis du har stået i samme situation som hunden!