Familien var døden nær i den brændende London-bygning – moderens snarrådige idé reddede deres liv

Netop nu spredes der mange forfærdelige historier verden over om branden i Grenfell Tower i London, men denne har heldigvis en lykkelig slutning.

Takket være sine snarrådige handlinger formåede Natasha Elcock at redde sin families liv, som var blevet fanget i højhuset under branden, skriver Daily Star.

Familien var fanget på 11. etage, da branden spredte sig til hele højhuset, og brandvæsenet ville have dem til at blive, hvor de var. Så fik Natasha den idé, at hun kunne oversvømme alle værelserne for at gøre det sværere for branden at sprede sig ind i lejligheden, hvor familien var fanget. Hun tændte alle vandhaner i lejligheden, hvorefter hun lod vandet sprede sig ud på alle gulv.

Efter halvfems minutter fortalte brandvæsenet, at familien skulle forsøge at flygte ud af lejligheden, men de opdagede hurtigt, at dette var umuligt, eftersom håndtaget til hoveddøren var glohedt. Natasha forsøgte at ringe til den overbelastede alarmcentral næsten 100 gange, før hun endelig kom igennem. Klokken tre om morgenen kunne brandvæsnet endelig kæmpe sig vej ind i lejligheden og hjælpe familien i sikkerhed.

Straks efter blev familien kørt på hospitalet, hvor de modtog behandling for røgforgiftning, og hele familien overlevede.

Vi er glade for at høre denne lykkelige historie midt i tragedien – del artiklen for at sprede lidt lys i mørket!