Hun besøger sin mormor på hospitalet – smugler hjertevarmende overraskelse med ind under tæppet

Hvis man har kæledyr ved man, at de er ligesom ethvert andet familiemedlem. Derfor er det også hjerteskærende, når man bliver tvunget til at være væk fra dem på ubestemt tid. Bare spørg Shelby Hennicks mormor.

For nylig var Shelbys mormor så uheldig, at hun fik en alvorlig allergisk reaktion på sin medicin, og derfor måtte hun indlægges. Der var bare et problem – mormoren savnede sin hund Patsy uhørt meget.

Twitter / Shelby Hennick
Twitter / Shelby Hennick

Det var forbudt at tage hunde og andre dyr med ind på hospitalet, men Shelby vidste, at Patsy var den eneste, der kunne opmuntre mormoren. Derfor besluttede hun sig for at hjælpe sin syge mormor.

Twitter / Shelby Hennick
Twitter / Shelby Hennick

Shelby fandt et blåt tæppe og svøbte hunden ind i det. Herefter gik hun ind på hospitalet. Eftersom hunden var pakket ind i et tæppe, så det ud som om, at Shelby bar på et lille barn. Derfor fattede personalet ikke mistanke, og Shelby kunne uhindret gå ind på sin mormors værelse og overraske hende!

Og det blev noget af en overraskelse!

Twitter / Shelby Hennick
Twitter / Shelby Hennick

Den ældre kvinde blev overlykkelig, da hun så, hvem Shelby havde taget med, og hun lyste op som en sol. Det øjeblik var umagen værd for Shelby – hun ville bare gerne gøre sin elskede mormor lidt gladere.

Twitter / Shelby Hennick
Twitter / Shelby Hennick

Takket være Shelbys kreative idé kunne mormoren smile igen.