Deprimeret mand skulle netop til at begå selvmord – men mødet med den herreløse kat ændrede alt

Efter Josh Marino kom hjem fra kamphandlinger i udlandet fik han PTSD. Han havde ikke kun påført sig psykiske skader, men også fysiske. Josh endte i en nedadgående spiral, og til sidst havde han det så dårligt, at han ville begå selvmord. Det regnede udenfor den dag, og Josh var klar til at give op. Han røg sin sidste cigaret, da han pludeslig hørte en svag mjaven.

En lille kat havde sneget sig op til Josh, hvorefter den var begyndt stryge sig op ad den tidligere soldats ben. Det øjeblik ændrede alt for Josh – han ville leve, og han ville hjælpe den lille killing med at få et bedre liv.

Hver dag kom Josh tilbage for at give katten mad, som han gav navnet Scout. Men en dag forsvandt Scout og kom ikke tilbage. Josh var sønderknust og overbevist om, at han aldrig skulle se sin ven igen.

Men ud af ingenting skete der et mirakel syv måneder senere.

Vi vil ikke afsløre for meget, men vi kan garantere, at hændelsen vil ramme dig lige i hjertet. Josh og Scout reddede hinandens liv, og i videoen nedenfor kan du høre mere til deres historie.