Bulldog ser gyserfilm – dens reaktion fik os til at grine højlydt

Du kender med garanti følelsen. Du sidder og ser en gyserfilm, og du bare har lyst til at skrige til hovedpersonerne for at advare dem, når faren kommer tættere og tættere på. Du er ikke den eneste – hunden i videoen nedenfor har det på samme måde, og den gøer, når gyserfilmen udvikler sig uhyggeligt. Den bekymrede bulldog Khaleesi elsker at se gyserfilm, og forsøger altid at beskytte potentielle ofre fra det farlige i filmen.

– Hun gøer højest, når børn er i fare, som i dette kip, fortæller Khaleesis ejer Dawn Curran.

I videoen ser vi, at denne hund har nogle veludviklede instinkter. Netop denne gang så hunden den populære The Conjuring (nattens dæmoner), så det er ikke underligt, at hun var bange.

Klippet er set af flere millioner og fået mange forskellige reaktioner. En Youtube-bruger skriver til videoen: “Slap af, jeg har skreget og advaret dumme personer i gyserfilm i flere år. Det hjælper aldrig.”

En anden tilføjer: “Dette er et afgørende bevis på, at hovedpersonerne i gyserfilm virkelig er mindre intelligente end hunde.”

Se selv hundens sjove reaktion i videoen nedenfor og del den med dine venner på Facebook, hvis du heller ikke kunne lade være med at grine af vovsen!