Puddel har været fanget i en mørk kælder hele livet – her ser hun sollys for første gang nogensinde

Vi har tidligere skrevet om den amerikanske dyreværnsogranisation Humane Societys ihærdige arbejde for at give udsatte dyr bedre et liv. Og de fortjener virkelig at blive hyldet for deres arbejde, eftersom de stort set dagligt ser og oplever ting, som må være svært at bearbejde efterfølgende.

Hvilket også må have været tilfældet under en af deres seneste razzier af en af de mange hundefarme, hvor de fandt en dværgpuddel i en frygtelig forfatning. Det skriver Daily Mail.

Den stakkes puddel vejede blot lidt over et kilo og havde kun tre tænder, eftersom resten var så rådne, at dyrlægerne var nødt til at trække dem ud efter ransagelsen.

Et anonymt tip havde ført til, at man fandt frem til hundefarmen og at man kunne ransage den. Foruden dværgpuddelen, som man valgte at kalde “BB”, fandt man også 104 andre hunde, tre geder samt 20 katte, der levede under frygtelige forhold.

Den lille puddelhund havde levet hele livet i et trangt lille bur i en mørk kælder, hvor der ikke var nogen form for ventilation.

Humane Society

– Hun var meget lille, og hun så så hjælpeløs ud. Jeg satte min hånd op til buret, og hun sniffede en smule til den. Hun var meget forbeholden overfor menneskelig kontakt, selvom hun brændende ønskede den, fortæller Jessica Lauginiger, der arbejder ved Humane Society og var med til at finde B.B.

Eftersom “BB” havde levet hele livet i et lille bur, har hun formentlig aldrig set dagslys, og hun har stort set aldrig været i kontakt med mennesker.

Humane Society

Humane Societys medarbejdere bemærkede hurtigt, at hun havde meget hævede brystkirtler, hvilket fik dem til at konstatere, at “BB” med al sandsynlighed har været brugt til avl, hvorefter hendes hvalpe er blevet solgt til intetanende købere.

Da hun blev reddet kunne hun ikke lade være med gentagne gange at kigge op mod solens stråler, som hun aldrig havde set før. Eftersom hun havde tilbragt hele livet i et lille bur som avlshund, havde den stakkels hund heller ikke følt græs under poterne før.

Humane Society

Efter redningsaktionen blev “BB” og alle de andre dyr kørt til Cabarrus Animal Hospital, hvor de modtog behandling for adskillige skader.

Her mødte “BB” også sin nye ejer, Brenda Tortoreo, som arbejdede som receptionist på dyrehospitalet. Brenda bemærkede straks den forkomne lille hund, og kunne ikke glemme lille “BB”.

– “BB” sad ovre i hjørnet. Hun så forfærdelig ud og var skræmt til døde. Hun ville ikke spise og drikke. Jeg havde så ondt af hende og besluttede mig for at tage hende med hjem, fortæller Brenda Tortoreo, som valgte at adoptere “BB”.

Humane Society

Brenda hjalp den lille hund med at komme sig over sin frygtelige fortid, og “BB” fik også to nye hundevenner.

Men friheden var dog lidt skræmmende for “BB” i starten.

– Hun anede ikke, hvad sol var. Hun anede heller ikke hvad græs var og hun var så bange for det, fortæller Brenda Tortoreo.

Men den lille hund vænnede sig hurtigt både til både solen og haven, og i dag er “BB” kommet sig over den hårde start på livet.

Vi er så glade for, at lille “BB” har fået livet tilbage, og de godhjertede dyrevenner fra Humane Society fortjener virkelig at blive hyldet for deres ihærdige arbejde for at redde udsatte, vanrøgtede og mishandlede dyr – del artiklen med dine venner på Facebook, så vi sammen kan give dem den opmærksomhed, de fortjener!