Manden ville give sin handicappede søn væk – 29 år senere er konen glad for at hun blev skilt

Manden ville give sin handicappede søn væk – 29 år senere er konen glad for at hun blev skilt

fredag, 19 maj 2017

Da Ding Ding for 29 år siden blev født i en by i det centrale Kina, var det tæt på, at hans første åndedrag også skulle blive det sidste. På grund af komplikationer i forbindelse med fødslen blev Ding Ding næsten kvalt, hvilket forårsagede manglende ilttilførsel til hjernen. Dette resulterede i, at Ding Ding senere fik stillet diagnosen spastisk lammelse, skriver South China Morning Post.

Efterfølgende fortalte lægerne moderen, Zou Hongyan, at den bedste løsning ville være at give barnet væk, eftersom han enten ville vokse op og blive “handicappet eller lavintelligent”. Ding Dings far var enig i lægernes anbefalinger og bønfaldt sin kone om, at de skulle give barnet væk. “Han bliver bare en byrde for familien hele livet”, sagde hans far.

Men mor Zou Hongyan nægtede at lytte til hverken lægerne eller sin mand.

South China Morning Post

South China Morning Post

Hun valgte at blive skilt fra Ding Dings far, hvorefter hun besluttede at opdrage sin søn selv. For at kunne forsørge både sig selv og Ding Ding begyndte Zon Hongyan at arbejde på fuld tid på en skole, og hun var også nødt til at have to deltidsjob. Efter arbejde brugte hun al sin tid på sin søn. Hun tog ham med til genoptræning, masserede hans stive muskler og lagde mange puslespil med ham.

Zon Hongyan var fast besluttet på, at Ding Ding skulle have de bedste forudsætninger i livet. Derfor var hun vedholdende og sørgede for at træne sin søn på de områder, hvor han havde brug for at udvikles.

– Jeg ville ikke have, at han skulle skamme sig over sine fysiske problemer. Eftersom han på nogle områder haltede meget efter, var jeg meget striks over for ham, fordi han var nødt til at arbejde hårdt og forbedre de områder, hvor han havde problemer, siger mor Zon Hongyuan ifølge South China Morning Post.

For eksempel medførte Ding Dings spastiske lammelse, at han havde svært ved at bruge spisepinde. Og selv om mange af hans familiemedlemmer fandt det forståeligt, at Ding Ding ikke spiste med pinde, insisterede mor Zon Hongyan på, at han skulle lære det.

Nu, 29 år senere, har moderens hårde arbejde og ofre båret frugt. I 2011 færdiggjorde Ding Ding en ingeniøruddannelse på Peking University, og netop nu studerer han på et af verdens førende universiteter, Harvard University.

Den i dag 29-årige Ding Ding fortæller, at han ofte savner sin mor, der stadig bor i Kina, og beskriver hende som sin “åndelige vejleder”.

South China Morning Post

South China Morning Post

Ifølge Xinhuanet.com fortæller Ding Ding også, at han takker sin mor for sin akademiske succes såvel som det faktum, at han har formået at overvinde mange fysiske forhindringer. Alt takket være hans mors utrolige vedholdenhed, beslutsomhed og engagement!

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse

Pindsvinet har taget internettet med storm – billederne fra campingturen er de bedste du vil se i dag!

Hunden kollapsede i døren – da familien ser sedlen på halsbåndet ringer de straks til naboen

Hundefrisør åbner midt om natten for at behandle gadehund – gennemgår utrolig forvandling på 3 timer

11-årig læser et brev om sin helt for skolen – da hans bror træder ind på scenen brister alt

Faren kæmper for at få sin søns hoved fri i 2 timer – bliver flov da han opdager det indlysende