Drengen fik et par underlige solbriller i gave – får sit livs chok da han tager dem på

Xavier McCoury fra amerikanske North Carolina er født farveblind, skriver Daily Mail.

For cirka en måned siden fyldte han endelig ti år, og ved denne lejlighed havde hans moster forberedt en meget speciel gave.

I en helt almindelig papkasse havde hun lagt et helt specielt sæt solbriller sammen med de almindelige – det var nemlig specialfremstillede solbriller, som gjorde det muligt for Xavier at se farver for første gang i sit liv!

Solbrillerne er fremstillet ved hjælp af en ny revolutionerende teknologi, der gør det muligt for farveblinde at kunne se farver i alle nuancer. Solbrillerne virker kun i sollys, så Xavier besluttede sig for at afprøve dem med det samme i den dejlige aftensol, og det udviklede sig til at blive et uforglemmeligt øjeblik.

Den 10-åriges reaktion er virkelig fantastisk. Se videoen nedenfor og du vil hurtigt forstå, hvad vi mener!