Dødsyg pige blev forladt af forældrene på fødegangen – 22 år senere tager hun sin hævn

Dødsyg pige blev forladt af forældrene på fødegangen – 22 år senere tager hun sin hævn

fredag, 19 maj 2017

Mui Thomas er en spektakulær ung kvinde. Hun er en aktiv og livsglad 22-årig fuld af glæde og drømme. Men sådan har det ikke altid været. Faktisk var hun ikke engang sikker på, at hun skulle opleve sin 22 års fødselsdag, skriver Daily Mail.

Mui blev født med en sjælden, arvelig hudsygdom: en meget vanskelig form for ikyyose. Sygdommen gør, at hendes hud fornyes ti gange hurtigere end normalt, hvilket forårsager store revner på den i forvejen meget irriterede hud. Dette betyder også, at den revnede og sårfyldte hud er ekstremt modtagelig for infektioner.

Facebook / The Girl Behind The Face

Facebook / The Girl Behind The Face

Født i Hong Kong blev hun anbragt på et børnehjem straks efter fødslen, eftersom forældrene valgte at forlade hende. To immigranter fra Tyskland og Storbritannien, Roger og Tina, arbejdede frivilligt på det hospital, hvor Mui modtog behandling, og de forelskede sig straks i den lille pige. Men da Mui pludselig skulle overflyttes til et hospital for psykisk syge, vidste parret, at de var nødt til at gøre noget.

– Der skulle hun gemmes væk fra samfundet, fortæller Roger. Men mentalt set er hun helt rask. Vi var nødt til at tage en beslutning.

Facebook / The Girl Behind The Face

Facebook / The Girl Behind The Face

Spørgsmålet var altså, om Tina og Roger skulle adoptere pigen. Hvilket de gjorde. 22 år senere er Mui en glad og selvsikker ung kvinde – blikkene til trods. I dag møder hun disse blikke og kommentarer med et stort smil og et entusiastisk blink, mens hun i sine yngre dage ikke kunne undgå at lade sig slå ud af dem.

Facebook / The Girl Behind The Face

Facebook / The Girl Behind The Face

Da Mui stadig gik i skole blev hun mobbet af sine klassekammerater, og lærerne gjorde det ikke nemmere at leve med mobningen. Det var forbudt for hende at opholde sig på visse dele af skolen, eftersom lærerne ønskede at “beskytte” en dreng, der eftersigende var bange for hende. Det gik så vidt, at Mui overvejede at tage sit eget liv. Og samfundet var ikke venligere stemt mod hendes forældre.

– En gang spyttede en dame min kone i ansigtet og beskyldte hende for at have brændt Mui, siger Roger. Men vi har altid vist hende, hvor vigtigt det er at nyde verden, at gribe dagen. Man ved aldrig, hvad der venter rundt om hjørnet.

Facebook / The Girl Behind The Face

Facebook / The Girl Behind The Face

Og Mui har i den grad udnyttet sine dage til fulde. Hun arbejder som lærer for børn med indlæringsvanskeligheder i Hong Kong-distriktet Wan Chai, men hendes store passion er at være rugbydommer. Kontaktsporten er hendes store lidenskab, og hun drømmer om, at hun en dag får muligheden for at holde fløjten til internationale kampe.

Youtube / Coconut TV

Youtube / Coconut TV

– Personer med et anderledes udseende er ofte bange for at gå ud og vise verden, hvad de har at tilbyde, mener Mui. Men jeg har altid været sådan her, og har ganske enkelt altid gjort, hvad jeg havde lyst til, uanset hvad andre mener.

Youtube / Coconut TV

Youtube / Coconut TV

– Det budskab, jeg gerne vil give andre, er: Lad ikke noget stoppe dig, intet handicap eller sygdom – du er på denne jord for at have det sjovt, siger Mui til Coconut TV.

– Jeg håber, at de personer, der også har et handicap og anderledes udseende, føler sig mere accepterede. De ser muligvis anderledes ud. Men de er stadig bare mennesker, siger Mui.

Facebook / The Girl Behind The Face

Facebook / The Girl Behind The Face

Mui er virkelig en inspiration for os alle – del artiklen med dine venner på Facebook, hvis du er enig!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse

Pindsvinet har taget internettet med storm – billederne fra campingturen er de bedste du vil se i dag!

Hunden kollapsede i døren – da familien ser sedlen på halsbåndet ringer de straks til naboen

Hundefrisør åbner midt om natten for at behandle gadehund – gennemgår utrolig forvandling på 3 timer

11-årig læser et brev om sin helt for skolen – da hans bror træder ind på scenen brister alt