Kvinden reddede chimpansen fra den sikre død – gør noget utroligt da den bliver sluppet fri

Jane Goodall er ekspert i chimpanser, og er blevet et symbol på kampen for at forsvare og bevare disse dyr, hvilket har gjort hende berømt over hele verden.

Hun observerer og studerer ikke blot chimpanserne videnskabeligt, men hun formår også at opbygge unikke forhold til dem. Resultatet af de følelsesmæssige forhold hun har med dyrene, ser vi resultatet af i denne video, der blev filmet i 2015.

Jane mødte en chimpanse, tog den til sig, behandlede den, hvorefter den blev frigivet i naturen igen. Men chimpansen kunne ikke efterlade sine redningsmænd, før hun havde taget afsked med dem en sidste gang.

Det chimpansen gør, er intet mindre end utroligt, og vi beundrer Jane Goodall for det fantastiske arbejde, hun udfører. Du må meget gerne dele dette med dine venner, hvis du også blev rørt af chimpansens gestus!