Manden kaster et cigaretskod på kvinden – fortryder øjeblikkeligt, da kæresten vender sig om

At være uforskammet, uhøflig og decideret ulækker i sin opførsel har aldrig været den perfekte opskrift på succes. Bare spørg de to mænd i videoen nedenfor, der blev fanget på et overvågningskamera i Rusland, da de lagde sig ud med et kærestepar.

I videoen ser vi to mænd stå i en tunnel og ryge, da et ungt par går forbi. Så får den ene af mændene en meget dårlig idé, eftersom han kaster et cigaretskod efter kvinden, der rammer hende i ryggen.

Men det skulle hurtigt vise sig, at mændene begik en meget stor fejl – for de skulle ikke have provokeret den anden mands kæreste. Kæresten vælger nemlig at konfrontere de to mænd, hvorefter situationen ender i håndgemæng.

Videon nedenfor er næsten et år gammel, og Daily Mail har sat spørgsmål ved videoens ægthed. Vi ved ikke, om overvågningsvideoen er ægte, men vi ved, at det aldrig er en god idé at kaste cigaretskoder efter andre. Hvilket disse gutter lærte på den hårde måde…