Pigen skal møde sin nye familie – da hun ser sin mor kan ingen holde tårerne tilbage

Hvis man er vokset op i et trygt og sikkert hjem med en familie, der elsker en, er det umuligt at forestille sig, hvordan det er at vokse op uden forældre. De børn, der lever deres barndom i forskellige plejefamilier eller børnehjem, oplever ofte ting, ingen bør opleve. Deres største drøm er at blive anbragt hos en sikker og kærlighed familie.

Klippet nedenfor indfanger netop dette øjeblik, hvor vi ser en pige ved navn Fen fra Kina møde sin nye adoptivfamilie fra USA for første gang. Det er næsten som om, hun forstår, at hun er kommet til den helt rigtige familie, eftersom hun løber hen og krammer sin nye mor.

Alle har brug for en familie. Alle har brug for kærlighed. Alle har brug for at føle sig tryg. Denne lille pige fik en ny start på livet, og vi ønsker hende alt det bedste. Del hvis du vil gøre det samme!