Sarah blev voldtaget som 19-årig – da hun stiller sig foran denne vilde ulv forandres alt

I dag er Sarah Varley en lykkelig 28-årig kvinde. Men sådan har det ikke altid været, eftersom hun blev voldtaget, da hun var 19 år gammel.

Facebook / Maerten Tjerk Hidde Rijpstra
Facebook / Maerten Tjerk Hidde Rijpstra

Hele hendes verden styrtede i grus, og den engang så positive og glade kvinde lukkede sig inde i sig selv. Sarah udviklede angst- og panikanfald og kæmpede med alvorlige spiseforstyrrelser. Det stod så slemt til, at hun i en periode kun spiste lidt valnødder og en håndfuld rosiner i løbet af en hel dag, hvilket fik hende til at tabe sig drastisk. Både familien og vennerne var meget bekymrede, men ingen vidste, hvordan man skulle hjælpe hende.

Men i løbet af denne hårde tid besøgte Sarah sine fætre, der til dagligt står for driften af et internat for ulve. Dette besøg skulle ændre hendes liv for altid.

Facebook / Maerten Tjerk Hidde Rijpstra
Facebook / Maerten Tjerk Hidde Rijpstra

Der gik ikke længe, før Sarah udviklede et unikt forhold til ulvene på internatet.

– Da jeg kom dertil, var jeg primært bange. Men en dag gik jeg ind til en ulv, og for første gang i lang tid holdt jeg op med at tænke. Når man står ansigt til ansigt med et rovdyr, der kan påføre dig skade, fokuserer hjernen automatisk på det. Jeg var endelig tilbage i nuet, fortæller hun.

Instagram / wolf__guard
Instagram / wolf__guard

Jo mere tid hun tilbragte med dyrene, des bedre fik hun det. Mange af de følelser, som Sarah havde forsøgt at fortrænge i så lang tid, begyndte langsomt at blive bearbejdet.

– Da jeg begyndte at tilbringe mere tid med ulvene, var jeg ofte bange. Men på en måde var det lige det, jeg havde brug for at kunne føle følelser igen. Før det her var jeg bange for alle mine omgivelser, men da jeg blev konfronteret med en ulv, var jeg tvunget til at koncentrere mig om én konkret frygt. Jeg tror, at denne respekt for dyrene har hjulpet mig meget.

Instagram / wolf__guard
Instagram / wolf__guard

Ulveflokken hjalp Sarah med at komme tilbage til livet. Hun har genfundet sit selvværd og er også begyndt at tage på i vægt.

Instagram / wolf__guard
Instagram / wolf__guard

Men ulvene hjalp hende ikke kun med at få det bedre – gennem dem mødte hun også Matthew Williams, en anden ulveelsker. Det varede ikke længe, før de forelskede sig i hinanden, hvorefter de valgte at starte et nyt internat for ulve.

Instagram / wolf__guard
Instagram / wolf__guard

Den engang så generte, unge kvinde tilbringer nu al sin vågne tid med vilde ulve – hun er ikke længere bange!

Facebook / wolf__guard
Facebook / wolf__guard

I dag føler hun sig som en helt ny person.

– Ingen vil nogensinde angribe mig igen – jeg lever trods alt blandt ulve.

Instagram / wolf__guard
Instagram / wolf__guard

Voldtægt er en afskyelig forbrydelse, der forfølger ofret hele livet. Modige Sarah deler sin historie for at hjælpe andre, som befinder sig i samme situation, som hun selv var i engang.

I videoen nedenfor kan du se Sarah lege med en af ulvene, Cochise. Takket være disse dyr har Sarah ikke blot fundet sig selv, hun er også begyndt at stole på kærligheden.