Hun blev træt af at folk parkerede i hendes indkørsel – nu får hendes geniale hævn os til at grine højlydt

Det kan ofte være et stort problem at finde en parkeringsplads, hvilket også nogle gange er tilfældet for dem, som ejer sin egen.

Julie Geue Crowbororugh er ofte udsat for, at hun ikke kan parkere på sin egen parkeringsplads foran sit eget hus, eftersom andre bilister vælger at parkere der. Dette blev den 48-årige til sidst så træt af, at hun valgte at kontakte et byggefirma. Nu har kvindens søde hævn fået tusindvis til at bryde ud i latter på de sociale medier.

Det hele startede for et par uger siden, hvor en fremmed endnu engang havde valgt at parkere ulovligt på Julies parkeringsplads. Eftersom indkørslen havde behov for nyt grus, fik hun en god idé, og besluttede at slå to fluger med ét smæk.

Hun ringede til et byggefirma, bestilte en stor pose med grus, og beordrede gravmaskinen til at sætte den blytunge pose lige foran den ulovligt parkerede bil. Vedkommende havde efterfølgende to muligheder: at lade bilen stå, eller begynde at grave sig ud.

1
FACEBOOK / I PARK RANDOMLY AT ALL TIMES
2
FACEBOOK / I PARK RANDOMLY AT ALL TIMES

Hun efterlod også en lille besked i sækkene samt en lille skovl.

3
FACEBOOK / I PARK RANDOMLY AT ALL TIMES

“Efter en offentlig afstemning kom jeg frem til, at du sandsynligvis er nødt til at grave dig vej ud til friheden. Bemærk også, at der er kameraer, der overvåger dig. Så glem ikke at smile, mens du udfører arbejdet. :)”

Herefter lagde hun dette billede ud på nettet:

3
FACEBOOK / I PARK RANDOMLY AT ALL TIMES

“Fremmede personer parkerer ikke altid på min PRIVATE parkeringsplads. Men hvis de gør, så er det dette som sker.”

Hun skrev også, at dette sker mindst tre gange om ugen, og at hun er virkelig træt af, at hun ikke kan have sin egen indkørsel i fred.

– Jeg bor lige over for togstationen, eftersom det er bekvemt… for mig! Jeg har en indkørsel med plads til fire biler, eftersom det er bekvemt for mig, ikke fordi at dovne mennesker skal kunne parkere gratis!

Hvad synes du om Julies hævn? Vi synes, at den er genial! Du må meget gerne dele dette med dine venner, hvis du er enig!