Moderen blev træt af at sønnen ignorerede hendes opkald – hendes løsning er genial!

Da denne mor blev træt af sin teenagesøn, som konsekvent valgte at ignorere hendes opkald og SMS’er, valgte hun at gøre noget drastisk. Hun havde allerede drøftet problemet med sin søn, men han fandt altid på nye undskyldninger for, hvorfor han ikke svarede. Og nogle gange havde han ignoreret hende, når hun var nødt til at få hurtigt fat i ham grundet en nødsituation.

Derfor besluttede hun sig for at lære at udvikle apps, og hendes løsning er genial. Han skabte “Ignore No More”, hvilket er en smartphone-app, der låser sønnens telefon, hvis han ikke svarer på hendes opkald. Det eneste han i såfald kan gøre er at ringe til politiet eller sin mor, alle andre funktioner lukkes ned. Appen kræver også en adgangskode, før man kan afinstallere den på mobilen.

For at låse telefonen op er han nu nødt til at ringe til sin mor og spørge om adgangskoden. Denne mor er et geni!