Kvinden vejede 156 kilo – ser sådan ud efter at have løbet sit livs første marathon

Tracy havde aldrig haft, hvad samfundet anså for at være en flot krop. Det var ligegyldigt, hvor meget hun prøvede at ignorere mobberne, hvert ord skar som en kniv i brystet. Hun var ikke en af de piger, der havde en “god forbrænding”, som kunne spise fastfood uden at tage et eneste gram på. I stedet tog Tracy på af alt slags mad, hun spiste.

Det føltes håbløst og Tracy var overbevist om, at hun skulle være overvægtig resten af sit liv. Men de barske realiteter begyndte langsomt at indhente hende. Hun begyndte at få sundhedsmæssige problemer på grund af sin overvægt, og hun indså straks, at hun var nødt til at gøre noget.

Derfor kontaktede Tracy en ven, der kunne hjælpe hende. Hun begyndte at spise sundere og motionere regelmæssigt. Til at starte med var det svært at omfavne denne pludselige livsstilsændring, men Tracy nægtede at give op.

Snart havde hun lært at spille tennis, klatre og sågar løbe marathon, hvilket hun aldrig tidligere havde drømt om!

Bare vent til du ser Tracy i slutningen af denne video. Hun er virkelig et bevis på, at alle kan nå deres mål og drømme!