Ællingerne forsvandt og landmanden beskyldte katten for udåden – men hvad den gemte overraskede alle

Lige uden for den irske by Clara bor et ungt par, som ejer en lille gård, de driver parallelt med deres daglige arbejde. Da deres kat pludselig forsvandt med nogle nyudklækkede ællinger, forventede de sig det værste. Da de gik ud i laden for at se til æggene og opdagede, at ællingerne ikke var der, konstaterede de, at katten havde spist dem.

De søgte efter ællingerne på hele gården, og fandt dem til sidst. Men det så ikke specielt positivt ud. Parrets kat, Della, havde fundet dem, og havde en af ællingerne i munden. Men de indså hurtigt, at hun ikke forsøgte at spise ællingen, og da de fulgte efter hende, fandt de ud af, hvad hun virkelig skjulte for dem.

Vi vil ikke afsløre for meget, eftersom videoen skildrer hændelsen på bedste vis. Men vi kan dog fortælle, at katten ikke plukkede en fjer på hovedet på nogen af ællingerne!

Se videoen nedenfor og del den med dine venner på Facebook!