Pædofil fulgte efter pigen for at voldtage hende – reagerer øjeblikkeligt, da han presser hende ind i hjørnet

Pædofil fulgte efter pigen for at voldtage hende – reagerer øjeblikkeligt, da han presser hende ind i hjørnet

torsdag, 26 januar 2017

Der er mange gode mennesker i verden, og heldigvis flere end onde. Men nogle gange møder man nogle virkelig grusomme mennesker, som gør foragtelige ting mod både dyr og mennesker. Det er særligt ubehageligt, når et barn står ansigt til ansigt med en sådan person, og for denne pige var et sådan møde ved at ende katastrofalt.

Teenageren var på vej hjem fra skole og havde ingen idé om, at en fremmed mand fulgte efter hende, før det var for sent. Da hun åbnede hoveddøren, nærmede han sig og begyndte at stille upassende spørgsmå. Så indså den 13-årige, at der var noget helt galt, hvorefter hun forsøgte at flygte ind i huset.

Men manden var hurtigere, og nåede at komme ind ad døren, før hun kunne nå at smække den. Så begyndte kampen.

“Fyren begynder at tale med hende, og da hun åbner døren, presser den mistænkte hende ind og forsøger at forgribe sig på hende”, fortalte betjent Enrique Garcia.

Men manden havde ikke forventet, at denne modige pige ville gøre så meget modstand.

“Jeg forsøgte bare at få ham væk fra mig, så jeg skubbede ham og slog ham i ansigtet med min håndflade”, fortæller den 13-årige. “Jeg tror, at det var det, som skræmte ham. For lige efter jeg havde slået ham, bakkede han væk.”

Familien havde sikkerhedskameraer i huset, hvilket var meget heldigt. Videoerne hjalp politiet med at sætte ansigt på gerningsmanden, og man kunne efterfølgende konstatere, at det ikke var første gang, han havde forsøgt at begå den samme forbrydelse.

Blot en måned tidligere havde den samme mand fulgt efter en kvinde ind på et offentligt toilet og forsøgt at voldtage hende. Men voldtægtsmanden formåede at flygte fra gerningstedet, inden politiet ankom.

Takket være billeder fra overvågningskameraer og offentlighedens hjælp kunne politiet efterfølgende anholde manden.

I videoen nedenfor ser vi, hvordan den modige teenager kæmper sig ud af angriberens greb, selv om hun tilsyneladende ikke har nogen steder at flygte hen. Politiet i San José hylder pigen for sin modige indsats og fortæller, at hendes handling er “beundringsværdig”.

Hvilket vi i den grad er enige i, og vi er især glade for, at manden nu sidder bag tremmer, så han ikke kan gøre dette mod en anden uskyldig pige.

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse