Naturfotograf tager billeder af en sælunge – men kan ikke lade være med at grine af dens reaktion

De fleste af os kan nok blive enige om, at naturen er fantastisk. Naturen byder på et utal af uforglemmelige oplevelser, hvor blandt andet dyrene er med til at gøre det hele meget smukkere(og sjovere).

I videoen nedenfor ser vi, at naturfotografen Charlie Bird filmer søelefanter, en sælart, under sin rejse gennem Antarktis, da han forevigede noget helt utroligt på film. Charlie rejser hele verden rundt, og har set flere dyrearter på tæt hold, end vi andre kun kan drømme om, men denne gang blev han fuldkommen overrumplet, da et par sælunger nærmede sig ham.

Da den første vraltede op og puttede sig ved Bird, begyndte fotografen at grine helt ukontrollerbart, og han var forbløffet over, at sælen var så tryg i hans selskab. Da den anden sælunge kom hen og deltog i legen, kunne Charlie ikke længere styre sin begejstring.

Se selv i videoen nedenfor og del den med dine venner, hvis du blev lige så fascineret, som vi gjorde.