Moderen tog billeder af sønnen og familiens hund hver måned i 2 år – resultatet er virkelig tankevækkende

At vokse om med et kæledyr kan være en af livets smukkeste gaver. Man er ikke bare bedste venner – på en eller anden måde er man også søskende. Når man omgår hinanden hver dag fra man fødes og flere år frem, er det ikke underligt, at man udvikler et helt unikt bånd, der kan være næsten umulig for udenforstående at forså.

Bare spørg denne lille dreng og hans hund, som du kan møde på billederne nedenfor.

Den britiske fotograf har kunsternavnet MrJones, og i løbet af to år har hun foreviget sin lille søn sammen med familiens beagle – og resultatet er utroligt.

Fotoprojektet hedder “Beagle and the boy”, og fandt sted hver måned i to år. På billederne nedenfor kan man følge drengen fra nyfødt til en 2-årig dreng, og se hvordan både hunden og drengen bogstaveligt talt bliver større for øjnene af os.

1. måned

2. måned

3. måned

4. måned

6. måned

8. måned

10. måned

1 år

14. måned

16. måned

18. måned

20. måned

22. måned

2 år

Er det ikke utroligt, hvordan man kan se udviklingen her sort på hvidt? Det fik os til at tænke på vores egne små familiemedlemmer, to- og firbenede, og hvor vigtigt det er at nyde livet, mens man stadig har det.

Du må meget gerne dele denne vidunderlige billedserie med andre, du tror, ville sætte pris på billederne!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *