Her tager moderen afsked med “Tommelise” – 14 år senere fascineres en hel verden af hendes forvandling

Kenadie Jourdin-Bromley fra canadiske Ontario elsker at tegne, dyrke idræt og lege ligesom alle andre børn. Hun går i skole og elsker sine venner, men der er én ting, der får hende til at skille sig ud fra mængden: Hun er kun 99 centimeter høj.

tummelisa1
youtube

Hun kom til verden i februar 2003, hvor hun på det tidspunkt vejede sølle 1.100 gram. Hun blev født med en meget sjælden form for dværgvækst, som kun omkring 100 mennesker i verden har. En af sygeplejerskerne, der var til stede ved fødslen, gav hende derfor det smukke kaldenavn Tommelise.

tummelisa2
youtube

Fremtiden så ud til at blive hård for den lille pige. Hendes sygdom kunne medføre komplikationer såsom luftvejssygdomme, forsinket mental udvikling og fordøjelsesproblemer. Allerede ved fødslen havde hun hjerneskader og lægerne frygtede, at hun kun ville overleve et par dage.

tummelisa3
youtube

Hendes forældre var sønderknuste. Allerede samme dag “Tommelise” blev født, valgte de at døbe hende. Forældrene gav hende navnet Kenadie. Tanken var, at hun ville have et navn, når hun kom i himlen.

tummelisa4
youtube

”Vi tog hende med hjem for at dø, for det var det, lægerne sagde, at hun ville gøre”, fortæller mor Brianne til Barcroft TV.

tummelisa5
youtube

Dagene gik, men den lille pige var stærk. Forældrene indså hurtigt, at hun nok skulle klare sig og overleve – hun trodsede alle odds!

Den lille pige er et mirakel.

tummelisa6
youtube

Der er nu gået 14 år, og hun bliver ved med at overraske. Hendes arme og ben er underudviklede, hun har lidt svært ved at lære nye ting, og hun er kun 99 centimeter høj, men hun er utrolig glad og kærlig!

tummelisa7
youtube

Kenadie elsker at stå på skøjter og bowle. Nu skal hun snart lære at svømme og selv at gå hen til skolen.

”Kenadie får mig til at grine. Hun er meget empatisk, hvis du slår dig, så kommer hun hen og giver dig et kram. Hun har et meget smittende smil, der gør, at man får lyst til at grine med hende”, fortæller Kenadies assistent Jessica Putnam til Barcroft TV.

tummelisa8

Men bekymringerne er dog ikke forbi, eftersom Kenadie konstant bliver sat på prøve. Hun har mange medicinske udfordringer forude, men familien tager det hele med oprejst pande.

”Mit ønske for Kenadie i fremtiden er, at hun er lykkelig og hun finder noget, der gør hende glad, og som får hende til at smile. Vi kæmper os igennem denne dag, og så tager vi den næste i morgen”, fortæller mor Brianne til Barcroft TV.

Nedenfor kan du se et klip med Kenadie. Vi ønsker hende alt det bedste i livet!

Er du lige så imponeret af miraklet “Tommelise”, som vi er? Så må du meget gerne dele artiklen med dine venner for at give dem et smil på læberne!