Datter filmer sin far, mens han synger i bilen – et minut senere får vi gåsehud over hele kroppen

“Tennessee Whiskey” er en ægte country-klassiker, der første gang blev fremført af David Allan Coe i 1983. Siden da har et utal af andre musikere og sangere fortolket sangen, men ingen har overrasket på samme måde som netop denne far.

Kris Jones sidder i bilen sammen med sin datter, da teenageren begynder at filme fra passagersædet. Og vi er yderst taknemmelige for, at hun valgte at gøre det.

Da musikken starter og far Kris begynder at synge, ville vi ønske, at denne biltur aldrig stopper. Kris har virkelig en guddommelig stemme, og det er ikke underligt, at datterens video allerede er blevet set over 6 millioner gange!

Dette er med garanti et øjeblik, som både far og datter vil huske i lang tid!

Se selv i videoen nedenfor og del den med dine venner, hvis du nød den lige så meget, som vi gjorde!