Kvinden adopterede hunden, ingen andre ville have – 1 måned senere opfører den sig pludselig underligt

Hunden skulle aflives, da ingen andre ønskede at adoptere tæven. Men denne kvinde kunne ikke modstå det treårige gadekryds, og besluttede sig for at adoptere hende. Det var kærlighed ved første blik, men pludselig en dag begyndte hunden at knurre ad sin nye ejer og trække hende udenfor.

Den treårige hund Kailey var nær blevet aflivet for omkring en måned siden. Gadekrydset havde været til adoption i den amerikanske stat Georgia i et år, men ingen ville have hende, skriver hjemmesiden LittleThings

Det var der en grund til, mener Jacqueline Berlin og Keith Santer-Perham, som tog sig af Kailey, mens hun ventede på at få sig et nyt hjem. Kailey brød sig nemlig ikke om, at nogen rørte ved hende, hvis hun ikke kendte dem. Formentlig på grund af noget, der var sket i hundens fortid.

Til sidst skrev Jacqueline Berlin et opslag på det sociale medie Facebook i håb om at finde en ny ejer til Kailey, så hun kunne få en ekstra chance. Suzy Chandler så opslaget og følte straks, at Kailey og hun passede sammen. Hun besluttede, at Kailey skulle flytte ind hos hende.

Om morgenen den 30. december begyndte Kailey pludselig at opføre sig usædvanligt. Hun gøede, kiggede på Suzy Chandler og knurrede, som for at få hendes opmærksomhed.

Da Suzy Chandler tog Kailey med udenfor, trak hunden hende straks med hen i haven. Suzy Chandler lagde mærke til, at der lugtede af gas og ringede til alarmcentralen. Det skulle vise sig, at gassen stammede fra et nærliggende lejlighedskompleks, hvor der blandt andet boede mange børn. Kaileys reaktion kan have forhindret et farligt gasudslip.

Nu håber Suzy Chandler på at historien om Kailey måske kan få andre til at give hunde en chance, selvom de har brug for ekstra omsorg.

Se nyhedsindslaget om Kailey nedenfor og del det med dine venner, så vi sammen kan hylde denne fantastiske helte-hund!