Dette geniale trick hjælper dig med at holde varmen i vinterkulden – alt du skal bruge er bobleplast

Begyndelsen af året er normalt blandt den koldeste tid af året. Temperaturerne bevæger sig nogle steder langt under frysepunktet, og kulden kan være meget ekstrem – især hvis der blæser samtidigt.

Hvis man er uheldig, er huset dårligt isoleret, hvilket gør, at varmen ryger direkte ud af vinduet – bogstaveligt talt. Selvom det føles som om, at vinduerne er der for at holde kulden ude, kan de ofte være synderen.

Men frygt ikke! Der er en meget nem måde at isolere dine vinduer yderligere, så varmen forbliver inde i huset. Alt du skal bruge er en sprayflaske med vand og lidt almindelig bobleplast.

Klip først bobleplasten til, så den passer i vinduet. Du kan gøre dette på både små og store vinduer – hvis dit vindue er meget stort, kan du ganske enkelt bruge flere stykker bobleplast for at dække hele overfladen.

diy-insulation
Youtube / Alaska Grandma

Sprøjt herefter lidt vand på både glasset og den boblende side af bobleplasten. Skub derefter plastikken fast mod vinduet med den flade side ind mod huset. Vandet vil fungere som en slags lim og sikrer, at “isoleringen” holder sig på plads hele vinteren!

diybubble
Youtube / Alaska Grandma

Efter de kolde vintermåneder er det lige så let at fjerne boblepasten, som det var at sætte den op. Det eneste du skal gøre er forsigtigt at fjerne plastikken fra glasset, hvorefter du kan rengøre vinduet som sædvanlig.

Se videoen nedenfor for yderligere oplysninger om, hvordan man griber det hele an, og del tricket med dine venner på Facebook for at sprede lidt varme i disse kolde måneder.