Hjælpeløs kattekilling leder febrilsk efter en vej op af vandet – så kommer denne dyreven til undsætning

I filmen nedenfor ser vi en situation fra havnen i den chilenske by Lebu, hvor en lille, rød kat er faldet ned i det beskidte vand. Hjælpeløs og bange svømmede den frem og tilbage mellem de store fiskerbåde for at finde et sted at komme op.

Først prøvede fiskerne at kaste et reb ud, men indså hurtigt, at katten ikke ville gribe fast i det. Eftersom de kunne se, at killingen var ved at blive træt, tænkte fiskerne, at de var nødt til at finde på noget andet for at redde katten – derfor besluttede en af dem at hoppe i det beskidte vand.

Med hjælp af en stige fra nabobåden kunne katten og redningsmanden komme sikkert på land igen.

Katten har fået et nyt hjem, og ser ud til at være meget glad for sin nye familie!

15781424_1134310843349334_1712516262191336468_n
Facebook

Se redningsvideoen nedenfor og del denne solstrålehistorie med dine venner, så vi sammen kan hylde fiskerne for at redde katten og give den et godt og nyt liv.