Ejeren tager sin hund med til dyrlægen – hvad den gør har fået millioner til at skraldgrine

Det er ofte en dårlig oplevelse at skulle køre sit elskede kæledyr til dyrlægen, og det er forfærdeligt for alle parter. Dyrene er bange og muligvis syge, og så bliver deres sanser overstimuleret grundet mange nye sanseindtryk. De vil se og dufte alle mulige andre dyr, uanset om de har lyst til det eller ej.

Og det var nok dette denne hund oplevede, da den var ved dyrlægen.

Tre dyrlæger står omkring den store 60 kilos bullmastiff, eftersom den skal modtage behandling. Men de finder hurtigt ud af, at tre personer slet ikke er nok til at holde en hund, som slet ikke har lyst til at blive behandlet af en dyrlæge.

Vi kunne ikke lade være med at grine, da vi så den uventede slutning.

Se selv i klippet nedenfor og del det med dine venner, hvis du heller ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet.