Hunden stjæler babyens legetøj – siger undskyld på den sødeste måde

“Jeg er ked af, at jeg tog dit legetøj. Jeg skulle bare lige se, hvad det var.”

Den undskyldning er nok blevet sagt i mange børneværelser landet over, hvor en ældre søskende lige skulle se en yngre søskendes legetøj, hvorefter den yngre søskende ikke ligefrem er tilfreds med, at storebror eller storesøster valgte at “se” legetøjet med fingrene!

Det er også tilfældet i videoen nedenfor, hvor en mor filmede sit barn, mens familiens Beagle, Charlie, valgte at stjæle barnets legetøj. Barnet reagerer øjeblikkeligt, og er bestemt ikke tilfreds med, at den næsvise hund tog yndlingslegetøjet.

Men som vi alle ved, så er hunden menneskets bedste ven, og Charlie reagerer straks, da babyen begynder at græde. Charlie vælger nemlig at sige undskyld på den sødeste måde, og det viser virkelig, hvor fantastiske vores firbenede venner er.

Se selv i videoen nedenfor og del den med dine venner, hvis du også fik et smil på læberne.