Ejeren sidder i mudderet med sin døende hest – men så kommer hjælpen fra en uventet kant

Det her må være enhver hesteejers mareridt: din hest sidder uhjælpeligt fast i mudder, som trækker din hest ned som kviksand, mens ingen er i stand til at hjælpe dig. Dette mareridt blev til virkelighed for Nicole Graham fra Australien.

Sammen med sin datter red de en tur langs stranden, men pludselig skete der noget forfærdeligt med hestene, de var blevet fanget i mudder, som trak de stakkels heste ned mod den sikre død. Nicole formåede at redde datterens hest, men hendes egen hest, Astro, var betydeligt tungere, og var derfor umulig for hende selv at redde op.

Astro sank længere og længere ned, og Nicole frygtede, at hendes elskede hest skulle dø. Men så kom hjælpen heldigvis fra en uventet kant.

Se videoen nedenfor og del den med dine venner og familie på Facebook, så vi sammen kan hylde menneskerne bag denne utrolige redningsaktion.