Dreng går ind på politistationen – så opdager betjentene, hvad der hænger rundt om hans hals

Dreng går ind på politistationen – så opdager betjentene, hvad der hænger rundt om hans hals

torsdag, 5 januar 2017

Hver dag sætter betjente andres sikkerhed og liv foran deres egne for at beskytte deres medmennesker fra fare. Vi viser ikke altid vores påskønnelse for deres gode og fantastiske arbejde, men betjentene på den amerikanske politistation Charlotte-Mecklenburg modtog en hjertevarmende påmindelse fra en dreng med en meget vigtig mission.

Da Jayden Hooker var på vej hjem i skolebussen, hørte han nyheden om, hvordan nogle betjente var blevet angrebet under et forsøg på at berolige en gruppe demonstranter i centrum af byen. Lille Jayden vidste øjeblikkeligt, at han var nødt til at gøre noget for sine helte!

Da han kom hjem spurgte han derfor sin mor Deanna, om de kunne køre hen til politistationen for at uddele kram og donuts. Mor Deanna var stolt over, at sønnen kom med et så godhjertet forslag, og indvilligede i ideen.

Samme aften gik han ind på den lokale politistation med en kasse donuts i hænderne og et “Gratis kram”-skilt om halsen.

Betjentene kunne ikke have været lykkeligere for Jaydens smukke gestus, og drengen fik travlt med at forsøge at give knus og kram til alle betjente, inden det var tid til at køre hjem igen. Han fortalte også betjentene, at han var meget taknemmelig for, at de var der for at beskytte hans familie, hvilket selvfølgelig fik betjentenes hjerter til at smelte.

Se Jayden uddele både kram og pæne ord til de lokale betjente i videoen nedenfor. Selv helte har brug for at blive mindet om, at de gør noget godt for andre, og takket værre Jayden kan de alle tage hjem og føle sig påskønnet!

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse