Selv store hunde kan være bange for små katte – klippet har fået 21 millioner til at skraldgrine

Objektivt set ville en hund vinde en slåskamp med en kat. Hunde er større, stærkere og har stærkere kæber.

Men på trods af dette er det af ukendte årsager ofte katte, som har bukserne på i hjemmet.

Måske skyldes det, at hundene kan føle resterne af kattenes vilde natur, der er nedarvet fra de store kattedyr, og derfor udviser hundene respekt og frygt over for katte? Vi ved det ikke, men det er umiddelbart den eneste forklaring, vi kan finde. Men heldigvis overvinder nogle af hundene i klippet nedenfor deres frygt, og formår til sidst at passere katten. De fortjener en medalje.

Se samlingen af de meget underholdende styrkeprøver mellem hunde og katte i videoen nedenfor og glem ikke at dele den med dine venner på Facebook, hvis du heller ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet.