Skrækslagen og udsultet husky blev fundet efterladt i en skraldebunke – men se den nu 1 år senere!

Vi har tidligere skrevet om redningsorganisationen ‘Hope For Paws’, som dagligt kæmper en kamp for at redde herreløse hunde fra Los Angeles’ gader. De filmer deres redningsaktioner for at indsamle penge til deres arbejde, og vi vil gerne indrømme, at vi er vilde med dem. Årligt redder de utallige hunde fra triste skæbner, og denne hund er ingen undtagelse.

Midt i havet af affald lå en hårdt såret hvid husky, som senere fik navnet Miley.

Efter nærmere undersøgelser fandt man ud af, at den hjælpeløse hund havde fnat. Hun sad der bare, for svag til at stå op.

Endelig rejste hun sig, med sorg i sine øjne. Hendes redningsmand hjalp hende op, og Miley et farverigt halsbånd på. Han rakte hånden ud, og klappede den skræbelige hund blidt og fortalte hende, at det hele nok skulle blive godt.

“Hun hoppede faktisk direkte ind i min bil. Hun var klar til at blive reddet”, fortæller redningsmanden.

Se redningsaktionen og den utrolige forvandling nedenfor og del videoen med dine venner, hvis du blev lige så varm om hjertet, som vi gjorde.