Lærerne bemærkede, at børnene altid kom sultne i skole – så opdager de den chokerende sandhed

Dette er en historie, der viser, at alt ikke altid er som det ser ud på overfladen. Den lærer os også, at selvom græsset kan forekomme grønnere på den anden side, kan de godt betale sig at kigge ekstra godt efter.

Disse små piger havde alt de havde brug for at være lykkelige. De er firlinger og hedder Bianca, Madison, Tiffany og Paris Lucci.

De boede i et stort hus, og sammen med deres forældre havde de alt, de skulle bruge for at lege eller have det sjovt: En stor have, et værelse fuld af legetøj og sågar en swimmingpool!

Firlingerne havde alt… undtagen en far, der elskede dem. Det modsatte var faktisk tilfældet. Han havde et godt job, var hyggelig og grinte højt blandt venner og bekendte, men derhjemme var han voldelig og respektløs.

Han tvang sine døtre til at udføre alle de huslige pligter og nægtede at give dem mad. Han hadede og misbrugte dem. Han slog dem så snart han fik chancen, og han forgreb sig også seksuelt på dem.

I skolen gik der ikke længe, før lærerne og andet personale bemærkede, at der var noget helt galt. De små piger var altid meget sultne, så de fik ekstra portioner af mad i skolen, så de kunne spise sig mætte.

Pigernes mor var deprimeret som følge af deres fars behandling. Hun følte sig hjælpeløs, og en dag besluttede hun sig for at forlade ham og børnene. Blot en uge før jul valgte hun at opgive sin familie.

lucci-1
Youtube / THE LUCCI QUADRUPLETS

Der var også en anden ting, som gjorde det hele værre. Mens de fire døtre var nødt til at udholde faderens daglige overgreb og mishandling, rørte han ikke sønnerne.

En dag var han så voldsom mod en af døtrene, at han var nødt til at køre hende på sygehuset med en brækket arm. Men lægerne stillede ikke spørgsmål ved, at han fortalte dem, at pigen var faldet, hvilket desværre er et almindeligt problem.

Det var ikke før de blev 11 år gamle, pigerne endelig fik hjælp.

Madison kom i skole med en hovedskade og en lærer spurgte hende om, hvad der var sket. Pigen kunne ikke længere holde sandheden inde, og fortalte alt. Læreren kontaktede politiet øjeblikkeligt, som efterfølgende kunne anholde faderen.

Endelig var skæbnen på børnenes side! De blev anbragt hos en fantastisk plejemor, som elsker alle børnene, og de lever et lykkeligt liv på trods af helvedet de har udholdt.

Takket være en koordineret indsats fra lærere og deres nye plejemor er de kommet sig helt, og har afsluttet gymnasiet.

I dag er de 20 år gamle og succesfulde unge kvinder. Alle læser på universitetet, og tre af dem er meget talentfulde i forskellige sportsgrene.

De ved, hvor hård en opvækst kan være, og derfor har de besluttet at oprette fonden “A Case of Love”.

Det her er endnu et bevis på, at man kan få en ny chance i livet, hvis man ikke mister håbet. Disse piger viser, hvor meget opmærksomhed og kærlighed kan ændre vores liv. Del deres historie med dine venner og familie for at give dem håb!