Han bestilte en billig kage på det lokale bageri, men forventede ikke at se dette!

Han bestilte en billig kage på det lokale bageri, men forventede ikke at se dette!

torsdag, 29 december 2016

Da Zachs svigermor fyldte 60, besluttede han sig for at købe en ikke alt for dyr kage ved et lokalt bageri. Da han ankom til bageriet og havde bestilt kagen, indså han, at han aldrig havde set, hvordan man bager eller pynter en kage. Derfor spurgte han, om han måtte tage sit kamera frem og filme det hele. Resultatet blev denne video, som efter dens offentliggørelse er blevet set mere end 12 millioner gange.

Millioner har ladet sig fascinere af den måde, som konditoren dekorerer kagen på, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hun er så talentfuld og gør det med en sådan lethed, at man ikke kan lade være med at blive imponeret. Det er altid interessant at se, hvordan magien bag et håndværk skabes, og når vi ser dette, kan vi ikke tage øjnene fra skærmen.

Slutresultatet er måske ikke den mest perfekte kage, men den er trods alt utrolig smuk. De små variationer i udsmykningen er det, som gør skabelsen menneskelig, og det er noget, vi virkelig sætter pris på. Du må meget gerne dele videoen med dine venner, hvis du finder den lige så fascinerende, som vi gør!

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse