Han bestilte en billig kage på det lokale bageri, men forventede ikke at se dette!

Da Zachs svigermor fyldte 60, besluttede han sig for at købe en ikke alt for dyr kage ved et lokalt bageri. Da han ankom til bageriet og havde bestilt kagen, indså han, at han aldrig havde set, hvordan man bager eller pynter en kage. Derfor spurgte han, om han måtte tage sit kamera frem og filme det hele. Resultatet blev denne video, som efter dens offentliggørelse er blevet set mere end 12 millioner gange.

Millioner har ladet sig fascinere af den måde, som konditoren dekorerer kagen på, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hun er så talentfuld og gør det med en sådan lethed, at man ikke kan lade være med at blive imponeret. Det er altid interessant at se, hvordan magien bag et håndværk skabes, og når vi ser dette, kan vi ikke tage øjnene fra skærmen.

Slutresultatet er måske ikke den mest perfekte kage, men den er trods alt utrolig smuk. De små variationer i udsmykningen er det, som gør skabelsen menneskelig, og det er noget, vi virkelig sætter pris på. Du må meget gerne dele videoen med dine venner, hvis du finder den lige så fascinerende, som vi gør!