Manden var fuld og aggressiv i metroen – det den ældre kvinde så gjorde, får tårerne til at trille!

Har du nogensinde siddet i metroen, mens en person pludselig begyndte at råbe og opføre sig aggresivt over for andre passagerer? Hvis ja, så ved du med al sandsynlighed, hvor ubehageligt det er, især hvis den pågældende person er beruset og uforudsigelig. De fleste ville nok forsøge at skifte vogn eller skjule sig, men da denne situation udspillede i en togvogn i Vancouver, valgte en ældre kvinde at gøre noget utroligt.

Den store voksne mand var enten meget beruset eller havde psykiske problemer, og begyndte at råbe bandeord og agere truende over for andre passagerer. Ehab Taha var en af disse passagerer, og i et indlæg på Facebook fortæller han, hvad en 70-årig kvinde pludselig gik hen til manden og gjorde.

“Mens alle andre passagerer i vognen var bange, valgte denne 70 årige gamle dame at række sin arm ud og tog hårdt fat i mandens hånd. Efter et stykke tid blev han rolig, og herefter satte han sig ned på gulvet ved siden af hende med tårer i øjnene.”

15-2 Kvinna man tunnelbana1
Ehab Taha / Facebook

Manden farede op et par gange efter, men kvinden kiggede ham direkte i øjnene og beroligede ham hver gang. Da toget standsede ved mandens station cirka 20 minutter senere, rejste han sig op, vendte sig mod damen og sagde: “Tak, farmor”, inden han gik ud.

Taha, som tog billedet ovenfor, gik hen til kvinden for at takke hende for sin modige og uselviske handling. Han sagde også, at verden har brug for flere mennesker som hende, hvilket rørte hende til tårer.

“Jeg er selv mor, og denne mand havde brug for nogen, som holdt om ham. Jeg ville ikke have, at han skulle føle sig ensom”, sagde kvinden efterfølgende.

Taha valgte at offentliggøre billedet sammen med historien i et Facebook-indlæg, som nu berører tusindvis verden over.

Vi får tårer i øjnene, når vi læser om den 70-årige kvindes smukke gerning, og vi tror, at vi alle kunne lære noget af hende. Du må meget gerne dele historien med dine venner, hvis du er enig!