Datteren bryder sammen efter moderens død – begynder at græde, da en fremmed dukker op til begravelsen

Alle har modtaget dårlige nyheder på et tidspunkt i livet . Uanset om det er slutningen af et forhold, en alvorlig sygdom eller et familiemedlem, som er afgået ved døden, har man bare lyst til at have nogen, som man kan kramme og græde med.

31-årige Angel Mott var ude at shoppe i løbet af dette års Black Friday, da hendes telefon ringede. Det var en sygeplejerske, som havde få et til opgave at fortælle Angel en forfærdelig nyhed.

Angels mor, Rose, havde fået et slagtilfælde et par måneder tidligere, og havde siden da havde hun været indlagt på sygehuset. Nu fik Angel at vide, at moderen var død som følge af komplikationer af slagtilfældet, kun 57 år gammel.

For Angel stod hele verden stille. Mens de andre kunder gik forbi, og forsøgte at finde alle de nedsatte varer, som stadig var i butikken.

“Jeg fik et black-out”, fortæller Angel. “Jeg begyndte at græde helt hysterisk, og jeg satte mig ned i fem minutter og græd.”

Mange gik forbi den grædende kvinde, men alle virkede til at være ligeglade med hende. Alle med undtagelse af en fremmed kvinde med mørkt hår og lilla sløjfer.

Denne fremmede kvinde satte sig ned ved siden af Angel og spurgte, hvad der var sket. I denne situation ville det have været lettere for kvinden bare at klappe Angel let på ryggen og så gå væk igen. Men i stedet satte hun sig ned ved siden af Angel, mens hun græd sammen med hende.

Hun sad der indtil Angel fik krafter nok til at rejse sig op igen, og hun hjalp hende også forbi de massive køer ved kassen. Herefter skiltes de to kvinder, men midt i alt kaoset havde Angel glemt at spørge om den fremmede kvindes navn.

Et par dage senere besluttede hun sig at tage Facebook i brug i håb om, at hun kunne finde den venlige kvinde, som havde trøstet hende i et af livets mørkeste øjeblikke. Hun offentliggjorde en appel i en Facebook-gruppe, og efter indlægget var blevet delt over 500 gange fik hun et svar fra kvindens søster.

Den fremmede kvinde hed Stephanie. Efter hun fik at vide, at Angel var på udkig efter hende, vidste hun, at hun var nødt til at se Angel igen. Derfor valgte Stephanie at tage til Roses begravelse for igen at give sin støtte til Angel.

Da Angel fik øje på Stephanie, bød hun hende velkommen med et stort kram.

“Det kram betød alt for mig. Det fik mig til at føle, at mennesker rent faktisk stadig bekymrer sig om hinanden”, fortæller Angel.

På en dag som er kendt for individualistisk forbrug, var der en kvinde, som stoppede op for at trøste et sørgende medmenneske, som alle andre ignorerede. En sådan empati for andre er meget tiltrængt i en så travl verden som denne!

Del denne artiklen hvis du også mener, at vi har brug for flere som Stephanie i denne verden!