Kvinden efterlod sin 1-årige datter i et faldefærdigt hus – 10 år senere kræver hun at få hende tilbage

Kvinden efterlod sin 1-årige datter i et faldefærdigt hus – 10 år senere kræver hun at få hende tilbage

fredag, 23 december 2016

Nogle forbipasserende gik forbi det forladte hus i russiske Jaroslavl. Først tænkte de ikke over de mærkelige lyde, der kom fra huset, men jo tættere på de kom, desto mere kunne de høre skrigene. Derfor besluttede de sig straks for at tilkalde politiet, eftersom de indså, at der var noget helt galt.

Politiet kom til stedet og gik ind i huset, og synet chokerede dem. Inde i stuen fandt de en lille pige, som ikke var mere end et år gammel. Hun lå på gulvet i det tomme hus, og hun græd. Alt var tomt, eftersom ejeren var flyttet og havde taget alt med sig – lige med undtagelse af barnet.

Den lille pige blev kørt på sygehuset, hvor lægerne kunne konstatere, at hun havde brækket sin hofte, var udmattet og udsultet. Hun havde med al sandsynlighed været helt alene i huset i en uge.

Det skulle efterfølgende vise sig, at pigen hed Liza Berbitskaya, og politiet forsøgte forgæves at få fat i hendes forældre. Derfor måtte hun blive på sygehuset, så længe det var nødvendigt, før hun efterfølgende kunne anbringes på et børnehjem.

Imens Liza var på sygehuset, var der en kvinde ved Inna Nika ligeledes indlagt. Hun havde lige fået sit eget barn, og da hun hørte konstant gråd fra rummet ved siden af, kunne hun ikke lade være med at kigge ind. Det var på dette tidspunkt, hun hørte den sørgelige historie om, hvordan man havde fundet Liza. Hun begyndte at besøge Liza i pigens rum med jævne mellemrum, hvor hun efterlod bleer og legetøj til den stakkels pige.

Inna havde selv to sønner, og havde aldrig overvejet at adoptere. Men en dag kom hun ind på Lizas rum og opdagede, at pigen var væk – og indså straks, at hun havde forelsket sig så meget i den lille pige, at hun ikke kunne undvære hende.

“Jeg bad en sygeplejerske om at finde adressen til børnehjemmet, og så løb jeg hele vejen der hen med det samme. Jeg kan ikke huske, hvor lang tid det tog.”

Hun adopterede den lille pige, som var bange for høje lyde og kæmpede en ihærdig kamp for at spise fast føde. Det tog lang tid, før hun lærte at gå, så Inna besluttede sig for at melde hende til en danseskole. Hun tænkte, at pigen på denne måde måske kunne forbedre sine motoriske færdigheder.

Vi ved ikke, om det var kærligheden eller dansetimerne, der hjalp den lille pige, men på meget kort tid blomstrede hun som aldrig før. Ingen kunne nogensinde have troet, at denne pige, som blev forladt af grusomme forældre i et faldefærdigt hus, ville udvikle sig på denne måde.

Lizas udseende gav hende meget opmærksomhed. Mange mente, hun var utrolig smuk, mens andre kaldte hend “sigøjner”. Men Liza var stærk, og var ligeglad med, hvad andre mente om hende.

Da hun var 12 år gammel, havde hun allerede vundet flere talentkonkurrencer, og fik sit første job som model!

Som Lizas historie spredte sig, valgte en kvinde at tage kontakt til Inna, det var Lizas biologiske mor. Hun forlagte at se Liza igen, men Inna nægtede. Hun forklarede meget roligt, at Liza selv skulle beslutte, om hun havde lyst til at se sin biologiske mor igen.

Kærlighed reddede den lille piges liv. I dag er hun blevet en selvsikker og succesfuld ung dame. Hun har en famile, som elsker hende, og smiler konstant.

Del denne historie, hvis du også mener, at Liza fortjener al lykke i verden!

Manden lukker 11.000 liter vand ud i reservatet hver dag – nu hyldes han som en helt verden over

Louise fik 18 uprovokerede aborter på 16 år – da lægerne endelig opdagede fejlen, fik hun en sidste chance

Hævnen: Krybskytter var ikke forberedt, da næsehornet gik til angreb

Romeo var for grim til at blive elsket – men se han nu, han er jo for nuttet!

Alle chokeres da han forlader bruden ved alteret – begynder at grine da de ser, hvad han skal

Hun stoppes af politiet mistænkt for spirituskørsel, da hun vender sig om får hun sit livs overraskelse