Kvinden efterlod sin 1-årige datter i et faldefærdigt hus – 10 år senere kræver hun at få hende tilbage

Nogle forbipasserende gik forbi det forladte hus i russiske Jaroslavl. Først tænkte de ikke over de mærkelige lyde, der kom fra huset, men jo tættere på de kom, desto mere kunne de høre skrigene. Derfor besluttede de sig straks for at tilkalde politiet, eftersom de indså, at der var noget helt galt.

1482321151_po1
youtube

Politiet kom til stedet og gik ind i huset, og synet chokerede dem. Inde i stuen fandt de en lille pige, som ikke var mere end et år gammel. Hun lå på gulvet i det tomme hus, og hun græd. Alt var tomt, eftersom ejeren var flyttet og havde taget alt med sig – lige med undtagelse af barnet.

1482321215_po2
youtube

Den lille pige blev kørt på sygehuset, hvor lægerne kunne konstatere, at hun havde brækket sin hofte, var udmattet og udsultet. Hun havde med al sandsynlighed været helt alene i huset i en uge.

Det skulle efterfølgende vise sig, at pigen hed Liza Berbitskaya, og politiet forsøgte forgæves at få fat i hendes forældre. Derfor måtte hun blive på sygehuset, så længe det var nødvendigt, før hun efterfølgende kunne anbringes på et børnehjem.

Imens Liza var på sygehuset, var der en kvinde ved Inna Nika ligeledes indlagt. Hun havde lige fået sit eget barn, og da hun hørte konstant gråd fra rummet ved siden af, kunne hun ikke lade være med at kigge ind. Det var på dette tidspunkt, hun hørte den sørgelige historie om, hvordan man havde fundet Liza. Hun begyndte at besøge Liza i pigens rum med jævne mellemrum, hvor hun efterlod bleer og legetøj til den stakkels pige.

1482321638_po3
youtube

Inna havde selv to sønner, og havde aldrig overvejet at adoptere. Men en dag kom hun ind på Lizas rum og opdagede, at pigen var væk – og indså straks, at hun havde forelsket sig så meget i den lille pige, at hun ikke kunne undvære hende.

“Jeg bad en sygeplejerske om at finde adressen til børnehjemmet, og så løb jeg hele vejen der hen med det samme. Jeg kan ikke huske, hvor lang tid det tog.”

1482321732_po4
youtube

Hun adopterede den lille pige, som var bange for høje lyde og kæmpede en ihærdig kamp for at spise fast føde. Det tog lang tid, før hun lærte at gå, så Inna besluttede sig for at melde hende til en danseskole. Hun tænkte, at pigen på denne måde måske kunne forbedre sine motoriske færdigheder.

1482321810_po5
youtube

Vi ved ikke, om det var kærligheden eller dansetimerne, der hjalp den lille pige, men på meget kort tid blomstrede hun som aldrig før. Ingen kunne nogensinde have troet, at denne pige, som blev forladt af grusomme forældre i et faldefærdigt hus, ville udvikle sig på denne måde.

1482321949_po7
youtube

Lizas udseende gav hende meget opmærksomhed. Mange mente, hun var utrolig smuk, mens andre kaldte hend “sigøjner”. Men Liza var stærk, og var ligeglad med, hvad andre mente om hende.

Da hun var 12 år gammel, havde hun allerede vundet flere talentkonkurrencer, og fik sit første job som model!

1482322321_po8
youtube

Som Lizas historie spredte sig, valgte en kvinde at tage kontakt til Inna, det var Lizas biologiske mor. Hun forlagte at se Liza igen, men Inna nægtede. Hun forklarede meget roligt, at Liza selv skulle beslutte, om hun havde lyst til at se sin biologiske mor igen.

Kærlighed reddede den lille piges liv. I dag er hun blevet en selvsikker og succesfuld ung dame. Hun har en famile, som elsker hende, og smiler konstant.

Del denne historie, hvis du også mener, at Liza fortjener al lykke i verden!