Ingen ville have pigen med de sølv-grå øjne, indtil et billede forandrede alt

I 2014 havde Chris og Ery Austin allerede stiftet familie, og samme havde de fået en vidunderlig søn og en bedårende datter. De havde ingen planer om at udvide familien yderligere, men en dag så de noget, som skulle forandre deres liv for evigt.

De så et billede fra et børnehjem i Kina, af en lille pige med sølv-grå øjne.

Familien Austin bor i amerikanske Georgia, og selvom den 2-årige pige på billedet befandt sig på den anden side af kloden, vidste de straks, at hun skulle være deres datter. Det tog ikke mange dage før parret havde besluttet sig – de ville rejse til Kina for at adoptere hende.

Pigen, som senere fik navnet Primrose, blev født med medfødt glaukom, hvilket er en form for grøn stær, som forblev ubehandlet i næsten 2 år. Derfor er Primrose blind samt nedsat høreevne, men Chris plejer at sige, at “det er ikke noget at være ked af”. Parret mener nemlig, at Primrose er perfekt, nøjagtig som hun er.

Adoptionsprocessen tog næsten tog år, men i januar 2016 kunne familien endelig få lov til at tage Primrose med hjem.

Da hun kom til USA, kunne pigen næsten ikke holde hovedet oppe, vidste ikke hvordan man spiste af en sutteflaske og havde ingen idé om, hvordan det føltes at få opmærksomhed. Men med familiens tålmodighed og kærlighed lærte hun disse ting meget hurtigt.

Nu skal Primrose fejre sin første jul sammen med sin familie, som består af mor, far, storebror og storesøster.

Det er betryggende at vide, at der stadig findes venlige sjæle som familien Austin i verden. De gjorde alt, hvad der var nødvenlidgt og lidt mere for at ændre Primroses liv til det bedre, og har deruduver rørt mange hjerter undervejs.

Vi ønsker hele familien en glædelig jul og håber på, at Primrose får alle sine ønsker opfyldt til jul – det fortjener hun virkelig!