Kvinden lader sin hund stå udenfor i minus 30 grader – men se nu hvad manden så gør

Alt for ofte sker det, at mange fejlagtigt tror, at hunde ikke lider i kulden på grund af deres varme pels. Dette er selvfølgelig delvist sandt, men ikke i ekstremt kolde temperaturer. Hvilket netop denne hund blev udsat for.

dog-outside-2
PETS FAN

Hundens ejer var gået ind på posthuset, mens hun havde efterladt sin hund udenfor, selvom der næsten var -30 grader koldt. Heldigvis kom der en mand gående forbi, og han kunne ikke holde ud at se hunden, som rystede af kulde. Derfor tøvede han ikke et sekund med at kramme hunden, og holde den varm, indtil hundens ejer endelig kom ud fra posthuset.

dog-outside-1
PETS FAN

Manden tog den frysende hund op på sine ben, mens han holdt hunden, indtil dens naive ejer kom tilbage. Vi håber, at den naive ejer har fået en lærestreg, og at hun i fremtiden ikke efterlader sin hund udenfor i så ekstreme frostgrader.

Vi mener i den grad, at denne mand fortjener at blive hyldet. Del artiklen, hvis du er enig.