Kalven blev fundet livløs i indhegningen – så gjorde hunden alt for at redde den

Golden retriveren Bosko fandt en skælvende kalv, som var tæt på at dø af forfrysninger på sin ejers ranch. De tog ham med ind og svøbte ham ind i varme tæpper. Så gjorde Bosko noget, ejerne ikke havde forventet – han nægtede at forlade kalvens side.

zeke-1
Reddit / Oakenboken

Kalven hedder Zeke, og de blev hurtigt venner.

zeke-2
Reddit / Oakenboken

“Hans mor var for svag til at tage sig af ham, og det kolde og våde vejr dræbte ham næsten. Hans snude var iskold, hans øjne så døde ud, men han trak vejret… knap nok”, fortæller reddit-brugeren Oakenboken om Zeke.

zeke-3
Reddit / Oakenboken

Efter at have pakket ham ind i varme tæpper, blev kalven også lagt på en stor varmepude. Zeke fik noget medicin, og de krydsede fingrene for, at han ville overleve. Efter fire timer begyndte den lille kalv at røre på sig, og hans vejrtrækning blev normal. Bosko lå ved hans side og kiggede på ham hele vejen gennem forløbet.

zeke-4
Reddit / Oakenboken

Om aftenen fik Zeke endnu flere tæpper, og Boske ville lægge sig tættere på ham for at varme den stakkels kalv endnu mere, mens hans bror Duke måtte tage nattevagten.

zeke-5
Reddit / Oakenboken

Efter tre dage kunne kalven går omkring og spise selv uden problemer. Efter et par uger blev han lukket ud på gården igen med de andre køer. Efter et halvt år var han kommet sig helt!

zeke-6
Reddit / Oakenboken

Vi er overbeviste om, at Boskos hjælp var en medvirkende faktor til, at Zeke fik det bedre. Del hvis du er enig!