De satte et kamera op for at filme vilde dyr i skoven – fik et chok, da de så optagelserne!

Nogle mildt sagt bizarre optagelser blev filmet af et overvågningskamera, der havde til formål at filme vilde dyr i skoven.

Man har sat et kamera op ved den tjekkisk-polske grænse, der har til formål at filme områdets dyreliv. Men det var dog noget helt andet og langt mere foruroligende end skovens dyr, som overvågningskameraet fangede, skriver Metro.

For da folkene bag det skjulte kamera for nylig gennemgik optagelser, dukkede der billeder op, som mest af alt lignede noget fra en gyserfilm.

ad_227862684_0
Metro

Et nøgent væsen kravlede nemlig på alle fire igennem skovbunden ved nattetid, og har sikkert fået det til at løbe koldt ned at ryggen på de personer, som chokeret gennemgik optagelserne. Men der skulle dog vise sig at være en naturlig forklaring på de mærkværdige billeder.

ad_227862682_0
Metro

For da optagelserne blev overdraget til tjekkisk politiet, fandt man frem til, at det mystiske ‘væsen’ i virkeligheden var en 21-årige tjekke, der efter indtagelse af LSD troede, at han var en tiger. Hvilket havde ham fået til at smide alt sit tøj for at kravle nøgen gennem skoven.

Det var i hvert fald, hvad den 21-mand forklarede politiet, efter de via andre overvågningsbilleder kunne afsløre ‘tigerens’ sande identitet.

ad_227862685_0
Metro

Manden, der forklarede, at han som tiger fik færden af noget, som han fulgte, viste sig at have kravlet knap 25 kilometer langs grænsen til Polen i et skovområde. Han blev dog frikendt for diverse anklager, da han ikke havde noget LSD på sig, da han blev kontaktet af politiet.

Hvis det her ikke er et helt klart bevis på, at man for alt i verden skal holde sig fra stoffer, så ved vi ikke hvad er! Del disse billeder til skræk og advarsel til alle!