Gadehunden er dækket med tumorer og er døden nær – gennemgår en utrolig forvandling!

Historien om denne mexicanske gadehund i Mexico City starter tragisk, men den ender heldigvis lykkeligt. Selv om der er over en million herreløse hunde i hele Mexico, så var denne hund anderledes.

En kvinde fik en dag øje på den herreløse hund, og synet chokerede hende.

Hunden var bare skind og ben, og hele hans udsultede krop var dækket af kræftsvulster. Kvinden besluttede sig øjeblikkeligt for at tage hunden med til en lokal dyreværnsorganisation, hvor hun mødte Dalia Gamez.

2-33
Sharnons Dennis

Dalia tog ham straks med til dyrlægen, som kunne konstatere, at hundens kræftsvulster var ondartede, og han anbefalede derfor, at hunden skulle gennemgå kemoterapibehandling. Dyrlægen anbefalede behandlingen, men fortalte ligeledes, at der var ringe muligheder for, at hunden ville overleve.

Men Dalia nægtede at opgive håbet, og besluttede at hunden skulle gennemgå 8 kemoterapibehandlinger på 2 uger, hvilket tog hårdt på den udsultede hund.

Også her fortalte dyrlægen, at han ikke var sikker på, at hunden ville overleve.

3-24
Sharnons Dennis

Men hunden, som i mellemtiden havde fået navnet Boby, nægtede at give op! Han var en fighter, overlevede kemoterapibehandlingen, og er kommet sig fuldkommen. Bare se på billedet nedenfor hvor forvandlingen er fuldendt. Er det ikke utroligt?

4-20
Sharnons Dennis

Alle Bobys sår og dødbringende kræftsvulster er væk, og pelsen skinner igen. Han har taget på, og Bobys legesyge sind kan endelig få lov til at udfolde sig igen.

5-19
Sharnons Dennis

Historien om Boby blev hurtigt spredt på de sociale medier, og det var ikke svært at finde et nyt hjem til hunden. Bobys nye familie har allerede adopteret en gadehund tidligere, og de er nu lykkelige for, at Boby er en del af familien, så de kan give ham den kærlighed og tryghed, han fortjener.

6-13
Sharnons Dennis

Bobys histore er en vigtig påmindelse om, at man aldrig skal give op. Selv efter alt det, han havde gået igennem, endte det hele lykkeligt til sidst.

Vi er så glade for, at Boby overlevede og at han nu har en familie, som giver ham den tryghed og kærlighed, alle hunde fortjener. Du må meget gerne dele denne inspirerende historie med alle dine dyreelskende venner.